Cautare

4562 de rezultate pentru "accidente rutiere 11 10 2009 in timis" (3.47 secunde)
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, afirma ca liderii PDL pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund sa candideze prin Banat, spunand ca "e nedemn pentru un lider national de partid cum este Vasile Blaga sa vina sa se ascunda in spatele lui Alin Popoviciu".
Miercuri, la finalul sedintei Comitetului National Executiv, liderul PSD Liviu Dragnea declara ca a avut O DISCUTIE ADÂNCA, PROFUNDA IN COMITETUL EXECUTIV NATIONAL in care i-a rugat pe colegi sa isi spuna parerea bazata si pe discutiile cu oamenii din judet.
Simbata si duminica, in fata Hotelului "Dacia”, Primaria municipiului Satu Mare a amplasat o urna in care satmarenii au putut introduce orice suma de bani pentru a veni in ajutorul sinistratilor din Banat.
Un timisean, care a incercat sa mituiasca un politist cu o mie de euro, a fost prins miercuri, in flagrant, de ofiterii din cadrul Biroului Anticoruptie Timis.
Captura impresionanta de cereale in judetul Timis. In calea politistilor au aparut doua autocamioane incarcate pana la refuz cu grau. ... Isi propusesera sa ajunga in judetul Arges, numai ca traseul le-a fost intrerupt de oamenii legii.
Fondat in Evul Mediu, orasul a fost, pe rand, capitala regala a Ungariei, capitala a comitatului Timis, de sub autoritatea voievozilor Transilvaniei, apoi a fost cucerit de turci si a devenit capitala de pasalac. In umbra Cenadului La inceputul Evului Mediu, Timisoara a fost o asezare de rang secundar.
Ancheta in cazul unui copil din Timis mutilat de caini in urma cu un an si jumatate a ramas blocata Ancheta in cazul unui copil din Timis mutilat de caini in urma cu un an si jumatate a ramas blocata.
Acum, Ottley a realizat doua clipuri de prezentare a judetului Timis. Jurnalistul britanic a ramas impresionat de diversitatea culturala din Timis.
Un angajat al unei primarii din Timisoara a fost prins in timp ce golea reziduurile dintr-o vidanja in apropierea unor case. ... In urma incidentului, Garda de Mediu din Timis a demarat o ancheta.
Criza financiara a facut ca tot mai putine persoane sa fie interesate de achizitionarea unei masini noi, asa incat numarul inmatricularilor noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a scazut, in semestrul I din 2009, cu 17,4% fata de perioada similara a anului trecut, iar cel al inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 48%.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
41 de romani au decedat in Italia anul trecut Maroc, Romania si Albania sunt statele din care provin cei mai multi cetateni victime ale accidentelor de munca, totalizand 40% din totalul denunturilor si 47% din totalul cazurilor mortale.
Toti par a cauta acelasi lucru, nimeni nu priveste in jur. ... Unele stau pe jos, altele in picioare, insa toti au telefoane deschise. Ei sunt vanatorii de pokemoni, practicantii jocului virtual care a pus in miscare zeci de milioane de tineri din intreaga lume.
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente. Sansa lor e de multe ori in mainile chirurgilor plastici.
Reprezentantii sindicatelor prezente la Comisia de Dialog Social au solicitat prefectului Mihai Capra sa fie implicate in verificarile intreprinse de Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), dar si la intocmirea tematicilor de control. ... In ceea ce-i priveste pe angajatori, situatia se prezinta putin mai bine la capitolul securitate in munca.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... Bolile cerebrovasculare ucid de patru ori mai multi romani decat alti cetateni europeni si de sapte ori mai multi decat in SUA. AVC reprezinta o problema grava atat in tara noastra, cat si in restul lumii.
Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator: triunghiul rosu cu bulina neagra in interior.
Pe primul loc in acest clasament tragic se afla Sectorul 1, cu 97 de accidente grave. Sectorul 2 se regaseste pe locul 2 cu 83 de accidente, anul trecut.
Neasigurarea in momentul efectuarii manevrelor de mers inapoi 4. ... Nesemnalizarea directiei de mers Iata un top 5 al celor mai des intalnite greseli pe care le fac soferii in trafic:
google-analytics.com